Friday, May 13, 2011

It's Just A Kiss Dear

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
I really want you to listen to this fuckin awesome song. It is so Meaningful babe. I love you Nur Atikah. I mean it bbbbbb :'(


video

Saturday, May 7, 2011

Thank God and Oh My God!

First of all, shiqo nak bersyukur kepadaNya sbb beri shiqo peluang hidup sampai sekarang. Yelah kan shiqo banyak dosa. kalau pergi sekarang memang tak sempat shiqo nak bertaubat. Alhamdulillah! Second, shiqo nak bersyukur lagi sbb pada 7 May yg lepas shiqo ditawarkan sambung belajar di UiTM di Melaka. Rasa gembira yang tidak terhingga. Mula mula rasa mcm sedih sbb dia tulis Melaka kan. Act shiqo nak Shah Alam. Bila fikir balik, takpe lah shiqo, tu semua tak penting. Betul shiqo ckp! shiqo memang bersyukur sgt. Tuhan sentiasa beri yg terbaik utk shiqo. Even diuji dgn result SPM yg tak begitu baik, rupanya ada kebaikan lain yg tuhan berikan. Kepada member shiqo yg tak dapat upu tu jgn putus asa okay. korang lg pandai dari shiqo. Tengok lah surat tawaran ni. Shiqo nak share dgn korang actually. Yelah bukan selalu shiqo dpt benda mcm ni kan. Shiqo kan tak hebat.


Ehmm. Other than that shiqo nak cakap sikit utk buah hati shiqo. shiqo mintak maaf okayy. shiqo sedar shiqo bukanlah yg terbaik. shiqo ingat semua u cakap. semua words ni; 100%, perangai sebenar, menangis, ambil kesah etc. Semua word tu memang makan dalam bagi shiqo. So, doa doakan shiqo berubah okayy. shiqo dah taknak guna quote ni dah ' no one perfect '. Sebab kalau mcm shiqo ni tak perlu guna quote tu. sbb shiqo dah byk kali buat. Okay that's all. Pray for me okayy. shiqo harap korang akan berjaya jugak. Hellyeah!